• Str. Carpaților nr. 8 Brașov
 • Lu - Vi 9.00 - 21.00 / Sâm 10.00 - 14.00

Stomatologie Generala

Stomatologie Generala

Cabinet Stomatologic Brasov

Stomatologia este ramura sau specialitatea care se ocupa cu profilaxia, diagnosticarea si tratarea afectiunilor de la nivelul cavitatii bucale (dinti, gingii, limba). Primele evidente istorice ale unor tratamente de tip stomatologic ne intorc in mileniul 7 inainte de Hristos, in India Antica. Se pare ca pe atunci se utilizau niste burghie primitive cu ajutorul carora se curatau cariile dentare. Multa vreme, si Egiptenii au fost cunoscuti pentru priceperea lor in acest domeniu, si pentru tehnicile de consolidare a danturii cu sarmulite din aur.

Parintele stomatologiei moderne este insa un medic francez, Pierre Fauchard, care a venit cu ideea plombelor dentare si a unor tehnici de indreptare si extractie a dintilor. Curatarea zilnica a dintilor a devenit un ritual adoptat abia dupa cel de-al Doilea Razboi Mondial. Istoria stomatologiei ne arata ca durerile dentare au fost mult mai pregnante in trecut decat ne-am fi imaginat.

Lord Dent - Servicii stomatologice complete

Lord Dent vine sa completeze oferta de servicii stomatologice moderne de pe piata Brasoveana, si va pune la dispozitie o tehnologie moderna. Acordam o atentie deosebita procedurilor de sterilizare, precum si nevoilor fiecarui pacient in parte. La noi vi se va explica fiecare optiune de tratament in parte, astfel incat sa puteti lua o decizie corecta. De asemenea, echipa noastra de specialisti va va sugera solutiile optime pentru ca drumul catre un zambet sanatos sa fie cat mai scurt. Iata cateva dintre avantaje daca alegi Clinica Lord Dent:

 • echipa de profesionisti
 • trasnparenta cu privire la proceduri
 • sugestii pentru alegerea tratamentului adecvat
 • atmosfera relaxata
 • servicii de inalta calitate
 • accent pe nevoile clientului/ pacientului
 • importanta crescuta acordata sterilizarii
 • transparenta cu privire la preturi
 • plan de tratament corect
 • pasiune pentru ceea ce facem

Printre cele mai intalnite interventii din acest domeniu regasim metodele de preventie, precum si metodele de tratament. Detrartrajul cu ultrasunete, spre exemplu, este o metoda eficienta de preventie care indeparteaza placa bacteriana. Aceasta metoda nu lezeaza gingiile sau limba, si dureaza in jur de 30 de minute. Pe de alta parte, metodele de tratament actioneaza asupra zonelor deja afectate. Prin obturatii se indeparteaza cariile si se curata zona de bacterii. Ulterior, materialul de obturatie (plomba dentara) este aplicat si intarit cu ajutorul unei lumini laser speciale. Acest material de obturatie este atent ales in functie de dimensiunea spatiului, estetica si durabilitate.

Procedurile cu care va putem ajuta sa va recapatati zambetul sunt diverse. Ele sunt atent alese in timpul procedurilor, dar si in momentul stabilirii planului de tratament. Deoarece am investit in tehnologie moderna si cat mai aproape de ultima generatie, interventiile sunt non-invazive si cu risc minim de lezare. De asemenea, acordam o atentie deosebita procedurilor de sterilizare, atat a instrumentarului, cat si a cabinetului. Totul, pentru a reda cat mai multe zambete.

Cabinet Stomatologic Brasov

Medici Stomatologi

Call Now Button