• Str. Carpaților nr. 8 Brașov
  • Lu - Vi 9.00 - 21.00 / Sâm 10.00 - 14.00

Lord Dent

Despre Noi

Despre Noi

lord dent

Clinica Lord Dent Brasov - locul unde iti recapeti zambetul

Am infiintat clinica Lord Dent in Brasov pentru a oferi cat mai multor persoane servicii de chirurgie si implantologie de maxima calitate si profesionalism. Clinica s-a dezvoltat, in timp, si pe alte directii, iar acum, oferim o gama variata de servicii conexe, dintre care cel mai cunoscut este cel de stomatologie generala.

Sunt Medic Specialist Chirurg Maxilo-Facial si Specialist Implantologie. Consider ca imi pot pune abilitatile si expertiza in slujba clientilor nostri. Echipa pe care o am alaturi s-a format de-a lungul timpului, este bine inchegata si aleasa dupa criterii foarte bine stabilite. Va invit sa ne treceti pragul, sa va faceti o prima programare, pentru a beneficia de servicii de inalta calitate, ce respecta toate normele de sanatate in vigoare.

Programari online

Strada Carpatilor

Echipa de specialisti

Recenzii primite

Ce spun clienții noștri

Multumesc frumos pentru toata atentia dumneavoastra, o echipa superba, recomand cu toata increderea.

Vasilica Cotinghiu

Client
Foarte entuziasti si buni profesionalisti. O atmosfera foarte placuta si destinsa ce te face sa-ti uiti teama "innascuta" de stomatolog. In plus, dupa implant, iti permiti un zambet cu care sa cuceresti lumea.

Camelia Scarneciu

Patient

Va oferim:

Va oferim servicii complete de stomatologie generala, ortodontie, chirurgie orala si maxilo-faciala, plus multe alte servicii. Totul, pentru un zambet cat mai sanatos.

Misiunea noastra

Misiunea noastra este de a deveni prima clinica de chirurgie orala si maxilo-faciala din Brasov, dupa numar de operatii efectuate cu succes si clienti multumiti.

Valorile noastre

Valorile in care credem sunt transparenta, flexibilitatea si profesionalismul. Acestea ne ajuta sa creem si sa mentinem o relatie optima cu cei care ne treg pragul.

lord dent

Aveti nevoie de o clinica dentara profesionala?

Inca din anul infiintarii ne-am propus sa oferim servicii de inalta calitate pentru clientii nostri. Suntem atenti la masurile de siguranta, si ne auto-perfectionam in mod continuu.

Un dentist pentru toti

Invitam clienti de toate varstele sa ne treaca pragul. Suntem deschisi, iar atmosfera va poate face sa uitati de disconfortul asociat vizitei la stomatolog.

Ce este chirurgia orala si maxilo-faciala?

Aceasta specializare include toate tratamentele chirurgicale ce se realizeaza la nivelul cavitatii orale, si care tin de chirurgia dentara.

Ce este ortodontia?

Ortodontia este o specializare care se ocupa de corectarea anomaliilor dentomaxilare. Putem spune ca este o specializare care se ocupa cu ,,frumosul”.

Profesionalism 93%
Expertiza 97%
Satisfactie clienti 90%
Echipament 92%
Calitate 100%
Call Now Button