• Str. Carpaților nr. 8 Brașov
  • Lu - Vi 9.00 - 21.00 / Sâm 10.00 - 14.00

Chirurgie Orala si Maxilo-Faciala

Chirurgie Orala si Maxilo-Faciala

Chirurgie Orala si Maxilo-Faciala Brasov

Chirurgia oro-maxilo-faciala se ocupa cu interventii de tip lifting sinusal, procedee de chirurgie preimplantara (pentru pacientii care au solicitat implanturi dentare), precum si cu alte tipuri de interventii. Enumeram aici chirurgia incluziilor dentare, chirurgia ajutatoare tratamentului endodontic, precum si tratamente de urgenta.

In Romania, aceasta specialitate se sub-imparte in ramurile de Chirurgie Orala, respectiv Chirurgie Maxilo-Faciala. Prima ramura studiaza, previne si trateaza in mod chirurgical afectiunile dento-parodontale, prin diverse proceduri: endodontie, preprotetica, chirurgie parodontala, implantologie dentara sau traumatologie dento-parodontala. Chirurgia Maxilo-Faciala vine in completarea primei ramuri.

Chirurgie Orala si Maxilo-Faciala Brasov

Dr. Scarneciu Vlad, Medic Specialist Chirurg Maxilo-Facial si Specialist Implantologie, va poate restabili starea de sanatate a cavitatii orale. Cabinetul Lord Dent este dotat cu aparatura moderna si performanta, iar pentru tratamente folosim doar materiale de calitate. Procedurile chirurgicale pe care le efectuam sunt complet nedureroase, rapide si minim invazive. Ce ar trebui sa stiti in situatia in care sunteti programat pentru o interventie OMF:

  • miscarea este esentiala. Incercati sa faceti exercitii fizice usoare pentru a pregati corpul de operatie.
  • renuntarea la fumat este, de asemenea, indicata. In caz contrar, este posibil sa aveti nevoie de un aparat de ventilatie post-operator, iar cicatricile vor dainui in mod vizibil mai mult timp.
  • discutati cu chirurgul despre o posibila transfuzie autologa
  • fiti sincer cu privire la medicamentele pe care le luati in momentul de fata. Orice informatie este importanta!
  • incercati sa consumati cat mai multe proteine, exceptie facand situatia in care chirurgul nu va recomanda acest lucru
  • discutati inclusiv cu medicul dumneavoastra de familie despre viitoarea interventie OMF
  • discutati cu chirurgul dumneavoastra OMF despre posibilele dispozitive de asistare la mers, necesare post-operatoriu
  • nu in ultimul rand, exprimati-va posibililele griji si adresati toate intrebarile pe care le aveti, pentru a fi pregatit de interventie

Interventiile din sfera OMF sunt foarte variate si se realizeaza doar in sala de operatie in conditii de asepsie. Patologia pe care o trateaza aceste interventii este, de asemenea, extrem de variata. Aceste afectiuni pot fi influentate de bolile asociate (diabet sau boli cardio-vasculare). Este foarte important sa comunicati cu transparenta orice conditii de care suferiti sau tipurile de medicatie pe care le luati.

Cabinetul Lord Dent din Brasov va asteapta sa va programati pentru interventii din sfera OMF, si nu numai. Contactati-ne telefonic la 0774 654 120 pentru a stabili o prima intalnire in care vom discuta nevoile dumneavoastra si vom intocmi un plan de actiune.

Chirurgie Orala si Maxilo-Faciala Brasov

Medic Specialist Chirurg Maxilo-Facial

Medic specialist Chirurgie Maxilo-Faciala, Specialist Implantologie, Doctor in Stiinte Medicale cu tema “Utilizarea grefelor osoase in reconstructia despicaturilor congenitale de creasta alveolara” CEO
Call Now Button