• Str. Carpaților nr. 8 Brașov
 • Lu - Vi 9.00 - 21.00 / Sâm 10.00 - 14.00

Estetica Dentara si Faciala

Estetica Dentara si Faciala

Estetica Dentara si Faciala Brasov

Estetica dentara este o ramura a stomatologiei care se ocupa cu imbunatatirea aspectului vizual al dintilor si al zambetului. Procedurile aplicate sunt alese cu grija, in functie de dorinta clientului, si de sfaturile Medicului Specialist. De asemenea, este nevoie de atentie la detalii si ani de studiu pentru ca dentistul sa poata transmita viziunea sa tehnicianului dentar. In timp, pacientul isi poate recapata increderea in sine si, de ce nu, poate incepe sa zambeasca mai des.

Pentru ca ne preocupa nu doar sanatatea si functionalitatea cavitati bucale, ci si aspectul sau, am ales sa oferim servicii complete de estetica dentara, minim invazive si utilizand materiale biocompatibile. Laserul dentar, este, de asemenea, aliatul nostru in incercarea de a reda zambetul cat mai natural celor care ne calca pragul.

Estetica Dentara si Faciala la Cabinetul Lord Dent Brasov

Unul dintre scopurile noastre principale este obtinerea unei danturi albe si frumoase, prin imbinarea de tehnici si proceduri de calitate si eficiente. Rezultatele se mentin pe o perioada indelungata de timp, iar clientul va fi, nu in ultimul rand, mai motivat sa se prezinte la igienizarile periodice pentru a intretine aceste rezultate.

Iata o parte din procedurile pe care le oferim si care au ca scop final realizarea unui aspect estetic al dintilor, nu doar functional:

 • coroane de ceramica pe zirconiu si zirconiu integral
 • albirea dintilor cu ajutorul tehnologiei cu laser
 • obturatii fizionomice
 • proceduri de igienizare profesionala, precum periajul profesional, air-flow si detartrajul cu ajutorul ultrasunetelor
 • remodelarea gingiilor
 • remodelarea smaltului
 • coroane ceramice integrale, ce dau un aspect foarte natural dentitiei
 • lucrari protetice estetice
 • fatete dentare
 • implanturi dentare cu ajutorul tehnologiei laser
 • reconstructia corono-radiculara
 • aplicarea bijuteriilor dentare, interventie ce nu afecteaza absolut deloc smaltul sau structura dintelui, intr-ucat adezivul folosit este non-invaziv

Cu ajutorul albirii dentare, dintii pot deveni mai albi cu pana la 6 nuante. De asemenea, tot in cadrul acestei proceduri se pot elimina petele aparute din cauza alimentatiei. Obturatiile dentare, cunoscute drept plombe, se realizeaza cu materiale compozite de culoarea dintelui pentru rezultate optime. Puntea dentara ne ajuta sa inlocuim dintele sau dintii pierduti. De asemenea, implanturile dentare reprezinta cea mai moderna solutie de a inlocui un dinte lipsa, ori mai multi, si singura varianta in care acesta arata si functioneaza ca unul normal.

Coroana dentara este o lucrare aplicata peste dintii deteriorati sau atasata bontului protetic pentru a intregi aspectul unul molar sau dinte. Incrustatiile dentare sunt obturatii indirecte, create in laborator, cu scopul de a reface un dinte cu cavitati foarte mari ori care are anumite lipse in structura sa.

Fatetarea dentara presupune aplicarea unor foite fine din portelan pe exteriorul dintilor. In acest mod, aspectul acestora se modifica complet, corectand culoarea si forma.

Exista numeroase proceduri de estetica dentara si faciala pe care le putem oferi pentru a va reda zambetul sanatos si aspectuos. Contactati-ne pentru a stabili o programare!

Medici Specialisti Estetica Dentara

Medic Dentist, doctorand cu tema “Terapia durerii, Anestezia si Sedarea in Stomatologie si Chirurgie Maxilo-Faciala”, Specialist Protezare pe Suport implantar cu Incarcare Imediata
Call Now Button