Servicii

CLINICA STOMATOLOGIE BRASOV

Gama de servicii complete

Cabinetul Lord Dent va ofera o gama variata de servicii din domeniul medicinei dentare si nu numai. Totul, pentru redarea cat mai rapida a unui zambet curat si sanatos.

Clinica Stomatologie Brasov

Stomatologie Generala

Echipa noastra de specialisti va va sugera solutiile optime pentru ca drumul catre un zambet sanatos sa fie cat mai scurt.

Clinica Stomatologie Brasov

Chirurgie Orala si Maxilo-Faciala

Cabinetul Lord Dent din Brasov va asteapta sa va programati pentru interventii din sfera OMF, si nu numai.

Clinica Stomatologie Brasov

Chirurgie Tumorala Faciala

Cabinetul Lord Dent este dotat cu tot ceea ce este nevoie pentru ca operatiile  sa se desfasoare in conditii maxime de siguranta.

Clinica Stomatologie Brasov

Implantologie Orala

Daca esti in cautarea unui cabinet profesionist pentru recuperarea zambetului tau, alege Lord Dent! Suntem la dispozitia ta pentru orice informatii ai nevoie.

Clinica Stomatologie Brasov

Parodontologie

Cabinetul Lord Dent din Brasov va ofera servicii specializare parodontice, si nu numai. Contactati-ne  pentru stabilirea unei programari.

Clinica Stomatologie Brasov

Protetica Dentara

Protetica dentara este o ramura a stomatologiei ce se ocupa cu inlocuirea dintilor lipsa si cu reabilitarea arcadelor dentare.

Clinica Stomatologie Brasov

Estetica Dentara

Estetica dentara este o ramura a stomatologiei care se ocupa cu imbunatatirea aspectului vizual al dintilor si al zambetului.

Clinica Stomatologie Brasov

Ortodontie

Tratamentele ortodontice oferite de cabinetul Lord Dent constau in aparate dentare fixe sau mobile, partial sau total fizionomice.

Clinica Stomatologie Brasov

Dermatologie

Dermatologia este o specialitate medicala care se ocupa cu studiul, diagnosticarea si tratarea bolilor de piele. Contactati-ne acum pentru stabilirea unei programari.

va oferim

Servicii complete pentru dantura ta

Servicii clinica stomatologie Brasov – Lord Dent, alaturi de specialistii nostri, va punem la dispozitie servicii complete de profilaxie, ingrijire si tratament al danturii.

Recenzii Lord Dent

Ce spun clientii nostri

Multumesc frumos pentru toata atentia dumneavoastra, o echipa superba, recomand cu toata increderea.

Vasilica Cotinghiu

Client
Foarte entuziasti si buni profesionalisti. O atmosfera foarte placuta si destinsa ce te face sa-ti uiti teama "innascuta" de stomatolog. In plus, dupa implant, iti permiti un zambet cu care sa cuceresti lumea.

Camelia Scarneciu

Patient

Solicita o Programare

Pentru a solicita o programare va rugam sa completati formularul de mai jos. Va vom contacta in cel mai scurt timp pentru a stabili toate detaliile.

    * Prin completarea acestui formular va exprimati intentia de a va programa la unul din serviciile noastre. Programarea va deveni valabila abia dupa ce unul dintre colegii nostri va va contacta telefonic pentru a stabili impreuna toate detaliile legate de disponibilitate.

    Call Now Button